Categorieën
programma

Delise

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. De zangeres wil met haar teksten de luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken.

Delise won diverse internationale prijzen met haar band, en ze maakte een liedje voor de bekroonde film ‘Het Schnitzelparadijs’. Ook deed de spontane zangeres mee aan tv- programma’s Rock Nation en X-Factor.

Ondanks deze successen besloot ze zich na het afronden van haar Rechtenstudie volledig te richten op haar baan als jurist. Na een burnout in 2016, betekende de deelname aan een songwriterweek in Spanje het startschot van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’, waarin haar heldere stem, gitaarspel en teksten centraal staan.

Aan dit album werkte Delise onder andere samen met producer Henk Pool, Matthijn Buwalda en Maddoc (van de band Damascus). Haar album is goed ontvangen door de Nederlandse pers en radio. De singles ‘Dat Doe Je Goed’, ‘Klein Zusje’ en ‘Bladzijde 1′ hebben aandacht gekregen op NPO Radio 1, NPO Radio 5, 100 % NL, Groot Nieuws Radio en Radio Oranje. Kranten als het Algemeen Dagblad, de Gooi – en Eemlander, het Friesch Dagblad en het Nederland Dagblad publiceerden interviews met de zangeres. 

Nieuwe single ‘Stil val’

In april 2019 bracht Delise haar nieuwe single ‘Stil val’ uit, dat gaat over een actueel thema. Veel mensen gaan constant door, rennen van de ene verplichting naar de volgende prestatie. Totdat een moment van stilstaan niet meer te vermijden is of een bewuste keuze wordt.

‘Stil val’ is een vooruitblik op meer nieuwe muziek van Delise. De zangeres gaat dit jaar de studio in om aan meer nieuwe tracks te werken die in 2020 zullen uitkomen.

In het najaar verzorgt Delise het voorprogramma van de Nederlandse band Damascus met optredens in Harderwijk, Dordrecht, Gouda en Leeuwarden. Daarnaast zal Delise haar nieuwe muziek uittesten tijdens een serie huiskamerconcerten. In een intieme setting vertelt ze over de verhalen achter haar liedjes en gaat zij de interactie aan met het publiek. 

Meer informatie via:   <http://delisemusic.nl/http://delisemusic.nl/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=69Bb3MoFw5A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *