Wat is Cultuurland?

Wat is Cultuurland:
Cultuurland is een festival voor jong en oud. Een plek waar muziek, theater, beeldende kunst en film een plek krijgen. Laat je meevoeren en verrassen door een gevarieerd aanbod van professionele en aanstormende artiesten op het gebied van theater, muziek, poëzie, beeldende kunst en film. Dit alles in de beslotenheid van een verborgen landgoed, op loopafstand van station Veenendaal-De Klomp.

Waar is Cultuurland:
MOMOtheaterwerkplaats
Renswoudseweg 1
6744WE Ederveen

Voor wie is Cultuurland:
Cultuurland is bedoeld voor liefhebbers van cultuur. Samen met jullie willen wij deze dag genieten van muziek, theater, film en beeldende kunst.

Cultuurland wordt georganiseerd door:

Stichting MOMOtheaterwerkplaats
MOMOtheaterwerkplaats is de centrale plek waar theaterproducties gemaakt worden door mensen met een hulp- of zorgvraag. Onder leiding van ervaren theatermakers worden in een sfeer van kunstzinnige beleving en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid producties ontwikkeld. Door uit te gaan van de individuele inbreng en mogelijkheden van de deelnemers en van het ontdekken van ieders talenten levert het proces naar de theatervoorstelling een bijdrage aan ieders persoonlijke ontwikkeling.